Om fotografen

Jeg er en av de fotografene som søker etter det rette lyset. Det rette øyeblikket. Den rette stemninga. Det er hva som driver meg. Å få møte nye mennesker, få glede andre med mitt «verk».

Jeg heter Mari Næss Bolme og er 23 år gammel. Jeg er en målrettet person, og allerede på ungdomsskolen viste jeg hva jeg skulle bli – fotograf. Jeg flytta derfor til Tingvoll hvor jeg gikk to år på medier og kommunikasjon, og deretter to år som fotograflærling. Så her sitter jeg nå idag, nyforelsket i Rindal med drømmemannen, svennebrevet, eget enkeltmannsforetak og fotostudio. Jeg har alt jeg har drømt om, i en alder av 23 år, det hadde jeg virkelig aldri trodd.

Jeg får støtt og stadig høre av folk at «dine bilder Mari, de er så ekte.» «Du får frem personene på en så nydelig måte» Vel, her har du meg. Min bildestil er akkurat dette, ekte.
Jeg er som en flue på veggen, og fanger øyeblikk.
Jeg reiser landet rundt – en biltur på 6 timer er ingen hindring for meg, hihi.

3A8A3076

PERSONVERN

Jeg har rekonstruert personvernet for å være i tråd med EUs nye regler (GDPR). Det medfører at man må være tydeligere på måten man samler, bruker, prosesserer, og deler personlig informasjon om kundene. Det vil også tydeliggjøre hvilke rettigheter og valg du nå har over din personlige informasjon.

Fotograf Mari Næss Bolme er den som i hovedsak sitter på informasjon om dere som innhentes ved å kontakte meg per e-post. Fornavn, etternavn, telefonnummer, e-post og hjemmeadresse oppbevares også i systemer jeg bruker for å holde kontroll på kunder, kontrakter og bilder. Til dette benyttes Pixiest og til fakturering brukes Conta Faktura. E-post og hjemmeadresse brukes aldri utover den hensikt å komme i kontakt med dere vedrørende vårt samarbeid. Salg eller deling av deres kontaktinformasjon vil ikke skje. Fornavn blir i noen tilfeller nevnt ved blogginnlegg og i sosiale medier om dere som kunder har godkjent det.

Ved å være innom nettsiden min samles det automatisk noe informasjon om dere ved at wordpress bruker cookies. Dette er anonymisert statistikk som for eksempel omhandler hvor mange som har vært innom nettsiden min, og hvor i verden disse befinner seg. Jeg kan også se hvor mange besøkende jeg har hatt per dag, og hva som linket dem til nettsiden min (feks facebook, google eller annet) Jeg kan se hvilke sider/innlegg som er mest besøkt på nettsiden min, og om de fleste bruker telefon, maskin eller annet.
Alt dette hjelper meg å kunne nå mine kunder bedre, og yte bedre for dere.

Dersom dere har spørsmål eller uro rundt dette emnet – kontakt meg!