Familiefotografering
Alle mine priser er inkl. mva – Org nr:817 491 332

Hvor koselig er det ikke å ha fine bilder sammen med familien? Tenk så minnefult!

Her kan vi gjerne fotografere på en plass som dere har en tilknytning til. Om ikke har jeg forslag til fine locations.
Under familiefotograferingen fotograferer jeg alle sammen samlet, barna, portretter ++, alt som er ønskelig!.

Når det kommer til klær anbefaler jeg å velge nøytrale farger, helst farger som går godt overens og uten noe print/logo på genser/tskjorter. Er det kaldt ute anbefaler jeg ull/strikka tøy, det tar seg veldig fint ut på bilder.


Familie ute inntil 6stk = 1900,-
To locations = +500,-
Helg, helligdag, ettermiddag (etter kl 16) = +500,-

Det som er inkludert i prisen er ca 1 times fotografering, lavoppløslige prøvebilder med logo som kun kan brukes til nett.

 

Om det regner den dagen dere har fotograferingstime ute, prøver jeg alt jeg kan for å booke om fotograferingen deres hvis dette er ønskelig.
Hvis dere har noen ønsker om plass er det bare å si ifra!

(kjøring kan tilkomme ved lange distanser.)

Hva er prøvebilder?
Jo, prøvebilder er vannmerkede bilder som er lavoppløselige og kan kun brukes til nett.

Hva er høyoppløselige filer?
Høyoppløselige filer er filer uten vannmerke og som du eier. Hvis du kjøper høyoppløselige filer står du fritt til å printe bilder selv, lage takkekort, lerret – altså alt du kan tenke deg. Kjøper du høyoppløselige filer kan ikke jeg garantere for kvaliteten av forstørrelser og produkter fra andre fotoleverandører.

Viktig: Kjøper du høyoppløselige filer kan de kun brukes til privat bruk. Bare gies bort til familie og venner. De digitale filene er ikke lov å videreselges eller brukes kommersielt. Slike henvendelser skal videresendes til Fotograf Mari Næss Bolme.
Fotograf Mari Næss Bolme står ikke for ansvar av backup av kjøpte høyoppløselige filer. Her er du selv ansvarlig for backup!

%d bloggere liker dette: