Barnefotografering

Barnefotografering 1år+
Ute eller studio = 1700,-
To locations = +500,-
Søsken/familie = +500,-
Helg, helligdag, ettermiddag (etter kl 16) = +500,-
Det som er inkl. i prisen er ca 45-60min fotografering, lavoppløslige prøvebilder med min logo. Disse prøvebildene er for at du skal få se igjennom ett utvalg bilder, disse kan du kun legge ut på sosiale medier, og er ikke lov å printe.
Kjøp av print eller høyoppløselige filer kommer utenom.

Under barnefoto fokuserer jeg mye på lek og moro, jeg er veldig opptatt av att barnet skal synes det er gøy med en liten fotostund. 
I forkant av fotograferingen kan det være lurt å vise frem ett bilde av meg, bilder jeg har tatt og i stedet for å si att dere skal til «fotografen», så heller si at dere skal til Mari for å ta fine bilder – da blir det litt mindre skummelt for barnet.

Barnefoto kan gjøres både utendørs og i studio, også her har jeg rekvisitter og klær til utlån (1-3år)!
Jeg vet av flere fine plasser for utefoto bla. skogsstudio her hos meg, jeg kan også komme til dere/ønsket plass – men her kan det forekomme en sum for kjøring!

Legg inn en kommentar

%d