Julekortfotografering 2020

Folkens, sett av datoen Lørdag 21.nov – da blir det nemlig den årlige julekortfotograferingen! Men – i år blir det en ny vri. Grunnet Covid-19 har jeg valgt å ha fotograferingen utendørs, jeg føler det er tryggere – for alle sammen.

Tid: Lørdag 21. november
Sted: Rindal (nærmere info vil bli sendt til de som bestiller time)
Kl: Fra 10.00-14.00
Ca. 15-20 min fotografering
2stk høyoppløslige filer
Pris: 750,-

En-to dager etter endt fotografering, vil du få tilsendt en epost med ett bildegalleri med ca 10-20 lavoppløslige prøvebilder med logo. Ut i fra disse prøvebildene velger du deg ut to bilder som du vil få tilsendt høyoppløslig på epost. Dette er da inkl. i prisen.
Det er selvfølgelig mulighet for å kjøpe print og flere filer også om ønskelig.
Siden dette blir gjennomført utendørs, er det litt væravhengig. Jeg håper selvfølgelig på vinterstemning, men dersom det skulle bli snøstorm eller plaskregn skal jeg prøve å få flytta til en annen dato.

Jeg anbefaler…
1. Siden fotograferingen skjer utendørs vil jeg anbefale å ta på gode,varme strikka klær, lue og votter.
2. Har du noe spesielt du ønsker å ha med på bilde? Bamse? Kjelke? kjør på!
3. Kom presis! Gjerne noen få min. før tiden, men ikke så tidlig att det forstyrrer de andre som blir fotografert før deg.

Ønsker du time? Her er det førstemann til mølla, og timene bookes fort opp.
Fyll ut skjema og trykk på “Send” knappen!

Hvilken type fotografering ønsker du?(nødvendig)

Foretrukket tidspunkt(nødvendig)


Jeg gleder meg til å skape julemagi sammen med dere.

Legg inn en kommentar

%d