Spørsmål og svar

Jeg får ofte spørsmål fra kunder, og har derfor laget ett felles innlegg med “ofte stilte spørsmål”, kanskje får du svar på noe du lurer på?

Spørsmål – Hva er inkludert i fotograferingen? 
Svar – Planlegging, fotografering og lavoppløslige prøvebilder.
Forstørrelser, album, høyoppløslige filer kan kjøpes i etterkant, etter at du har sett bildene.

 

Spørsmål – Hvor lang tid tar det før vi får se prøvebildene? 
Svar – Vel, dette bruker å varriere veldig fra 1-3 uker (dersom det er bryllup er det fra 2-4uker ca) Jeg jobber helt alene i min bedrift og i noen perioder er det mer å gjøre enn i andre.  Men dersom det er noe som haster, er det bare å si ifra, så blir vi nok enige om noe.

 

Spørsmål – Kan man bestille forstørrelser, album, takkekort hos deg?
Svar – Ja! Jeg er veldig opptatt av kvalitet, og bruker derfor norges eldste printfirma som virkelig kan sine saker. Klart, det koster litt mere, men jøyemeg, det er verdt det!!

8G2B0104

Spørsmål – Hvilke klær anbefaler du til utefotografering?
Svar – Dette kommer jo veldig ann på om det er på vår, sommer, høst eller vinter, men er det de to sistenevnte (vår også forsåvidt) så vil jeg anbefale strikkaklær. Det tar seg altså så fint ut på bilder! Om sommeren vil jeg anbefale litt mer sommerlige klær. Veldig mange bruker å sende meg bilder av klær, eller tar med seg ett utvalg til fotografering. Klesskift er jo selvfølgelig lov det også.

 

Spørsmål – Har du utdanning som fotograf?
Svar – Ja, det har jeg. Jeg har svennebrevet, og er faktisk ganske stolt over det. Jeg kan stolt kalle meg selv for en Profesjonell fotograf!

 

Spørsmål – Har du eget studio?
Svar – Jepp, det har jeg vettu! Midt i Rindal sentrum.

8G2B7008

Sitter du fremdeles med noen spørsmål du ønsker svar på? Fyr løs, send meg en epost eller en melding på facebook, så skal jeg svare så fort som mulig!
FMNB

Legg inn en kommentar

%d