Kristin + Torjus

Datoen var 22.09.18 og det var meldt høststorm. Da jeg ankom Betongfabrikken i Surnadal hvor Kristin og hennes forlovere var å ordna seg, trommet regnet ganske bra på vinduene, og vinden viste seg frem – men dette satte ikke noe demper på stemningen.

8G2B21768G2B22208G2B21168G2B2193

Kristin gikk ut dørene rett og slett helt fantastisk vakker, og det var tid for den aller viktigste delen – kirka, hvor Kristin og Torjus skulle gi hverandre sine Ja. Vielsen fant sted i Stangvik kirke. Og for en fin seremoni det var. Ingen tvil om at disse to elsker hverandre.
Etter en tårevåt seremoni, var det brudebilder det neste. Vi var så heldige å få noen minutter med sol, før regnet slo til igjen. Etter å hadde basket oss ute i regnet, fant vi ut at vi kunne da ta bilder inne i Bondehuset også, å jøyemeg – her ble det også noen knall fine bilder!

3A8A11023A8A12633A8A12203A8A13963A8A1408

Resten av kvelden var rett og slett helt topp. Helt nydelig mat servert av Hammerstuene og mange fine og morsomme taler. Lokalet var så fint og stemninga var helt upåklagelig! Latteren var i bånngass hele tiden. Rett og slett en helt fantastisk fin dag.

3A8A2207.jpg

Jeg vil anbefale alle bryllupspar der ute til å velge heldagsfotografering. Ja, det koster, men altså – du sitter igjen med såå mye fine øyeblikksbilder som du ikke engang har fått med deg selv engang. Du sitter igjen med så mye mer. Fine, verdigfulle øyeblikk og minner.

– FMNB

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: